Rijsbewijs halen? Kom naar Autorijschool Neutraal!

Praktijk Opleiding

Autorijschool Neutraal biedt je verschillende mogelijkheden om je rijbewijs te halen. Dit kan met een normale opleiding of met een spoed opleiding. Daarbij kun je gebruik maken van onze speciale betalingsmogelijkheden (zie ons tabblad “Tarieven” voor meer info)

Bij Autorijschool Neutraal heb je altijd een vaste instructeur. Je zult dus niet steeds door andere instructeurs worden opgehaald, omdat wij van mening zijn dat dit de kwaliteit van jouw rijopleiding niet ten goede zou komen.
Al onze instructeurs zijn geduldige, bekwame mensen die er alles aan zullen doen om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen. Dit neemt niet weg dat het vaak ook erg gezellig is tijdens de lessen. Leren staat uiteraard voorop, maar wij zijn van mening dat dit het beste lukt in een ontspannen, positieve sfeer en omgeving waarin de leerling zich op zijn gemak voelt. Daarnaast leert jou instructeur jou natuurlijk steeds beter kennen waardoor hij feilloos kan inspelen op jouw manier van leren in de praktijk. Allemaal zaken die er aan zullen bijdragen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

De lessen worden aangepast aan jouw niveau en de lessen worden stapsgewijs opgebouwd waardoor je altijd constructief bezig zal zijn en zult merken dat je snel vooruit gaat

Tot slot vinden wij het logisch dat jij bepaald wanneer je wilt lessen, en waar je opgehaald wordt. De instructeurs zullen zo veel mogelijk rekening houden met jouw wensen. Een rijles duurt minimaal 60 minuten. U kunt kiezen om langer te rijden.

Lukt het niet om bij je eigen rijschool je rijbewijs te halen?
Wij kunnen u helpen hiermee! Autorijschool Neutraal is gespecialiseerd in het snel klaar stomen van leerlingen. Intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat u zelfvertrouwen krijgt. Dit verhoogt de kans de kans om uw rijbewijs te halen.
Neem contact op met Autorijschool Neutraal voor een intake les.

Hoe gaat het Praktijkexamen auto?

Tussentijdse toets (TTT) doen?

Neem gerust contact op voor meer informatie.
error: Content is protected !!